Paradiso

Black Angus

Naši gosti zasluzuju najbolje. Zato Vam nudimo i pored domaće i najbolju Black Angus govedinu vrhunskog  kvaliteta, priznatu u svijetu kao dio luksuzne kuhinje, samo za iskusna nepca.
Goveda se uzgajaju u humanim uslovima i hrane se kukuruzom, kao i 100 % povćem.
Ovo odlicno i mekano meso je u skladu sa strogim standardima EU, USDA i NTHC certifikatom sto znaci da nema hormona niti antibiotika.
Naši gosti ocekuju sočan steak vrhunskog kvaliteta, a pošto govedina moze biti jos bolja sa pripremnom tehnikom suvog zrenja (DRY AGING) “Paradiso” je upravo i nudi takvu.
Ovaj poseban proces sazrijevanja moze se primjenjivati samo na najboljem kvalitetu mesa sa dobrim i ravnomjernim rasporedom masnoce.
‎Suvo zrenje (Dry Aged) je prirodni proces koji je bio otkriven u vrijeme kad se meso prevozilo u otvorenim vagonima i kocijama.
Proces zrenja našeg doba, ukljucuje postupnu dehidraciju mesa, u posebnim komorama, tokom koje ono gubi na tezini i stvara se kora.
Svi stekovi od Black Angus-a zasluzuju poseban tretman dry aging, nakon kojeg slijedi profesionalna priprema.
Kod nas možete probati originalan Australijski Black Angus T-bone Steak i Tomahawk Rib-eye Steak po cijeni od 20 eura za 100gr.
Obično jedan stek teži od 700-1200 grama i mora se poručiti u cjelosti.
Porudžbine zbog procesa pripreme primamo najmanje 24 sata unaprijed, ličnom rezervacijom.
Gurmani, dobro nam došli…
.
arrow-up